Leader Precision Instrument Co., Ltd

Η υπόσχεσή μας παραμένει
Δώστε επιλογές κινητικότητας για τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους
  • βίντεο
  • Εικόνες
Στοιχεία Εταιρίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Μάρκες: L&D, ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΜΙΚΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, HARDRULER
Αριθμός Υπαλλήλων: 50~100
Ετήσιες πωλήσεις: 500-1000
Ιδρύθηκε Έτος: 2009
Εξαγωγή pc: 60% - 70%
Εισαγωγή

Ιδρυμένος το 2009, Co. οργάνων ακρίβειας ηγετών, ΕΠΕ. Είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην Ε&Α, την παραγωγή και τις πωλήσεις της οπτικής, των μηχανημάτων και της ηλεκτρονικής ακρίβειας που μετρούν και όργανα δοκιμής. η σειρά μας περιλαμβάνει: τηλεοπτικό μετρώντας σύστημα, προβολέας σχεδιαγράμματος, ισότιμη μετρώντας μηχανή, μικροσκόπιο κατασκευαστών εργαλείων, που μετρά το μικροσκόπιο, τη γραμμική κλίμακα και την ψηφιακή ανάγνωση, ελεγκτής σκληρότητας, ο οποίος χρησιμοποιείται ευρέως σε μετρολογικό, τη μέτρηση, την επιθεώρηση, τη δοκιμή και τους αντίστροφους τομείς εφαρμοσμένης μηχανικής.

 

Ως τα τέλη του 2019, έχουμε 15 εξουσιοδοτημένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, 3 πνευματικά δικαιώματα λογισμικού καταχωρήθηκαν, και περισσότερα από δέκα νέα προϊόντα αναπτύχθηκαν.

 

Ο ηγέτης τηρεί αυστηρά το ISO9001: το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης του 2008, και τα προϊόντα έχουν λάβει την πιστοποίηση CE. Ο ηγέτης εφαρμόζει ένα πλήρες σύστημα επιθεώρησης για όλους που τελειώνουν - προϊόντα, τα οποία εξασφαλίζουν τη σταθερότητα και την αξιοπιστία της ποιότητας των προϊόντων.

 

Για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του πελάτη, το 2017, εμείς Co. ακρίβειας μικροϋπολογιστών οργάνωσης, ΕΠΕ, το οποίο είναι ειδικά Ε&Α και παραγωγή CNC της τηλεοπτικής μετρώντας μηχανής, πολυ τηλεοπτική μετρώντας μηχανή ταξιδιού αισθητήρων μεγάλη, στιγμιαία μετρώντας μηχανή.

 

L&D@, Hardruler @, ο μικροϋπολογιστής Accuray @ είναι τα καταχωρημένα εμπορικά φίρματα για τα προϊόντα μας που προσφέρουν τα επαναστατικά σχέδια με υψηλό - ποιότητα σε ελκυστικές τιμές. μέχρι το 2019, ο ηγέτης είχε παραδώσει περισσότερα από 8000 σύνολα μέτρησης των μηχανών στους πελάτες σε 60 χώρες και περιοχές. Βρίσκονται στη Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία, Ρωσία, Ουκρανία, Πολωνία, ελβετικά, Αυστρία, Σερβία, Τουρκία, ΗΠΑ, ΜΕΞΙΚΌ, Βραζιλία, Τσεχία, Ιαπωνία, Κορέα, Μαλαισία, Ταϊλάνδη, Σιγκαπούρη, Ινδία, Πακιστάν, Σρι Λάνκα, Νεπάλ, Βιετνάμ, Ιορδανία, Σαουδική Αραβία, Αυστραλία, και ούτω καθεξής.

 

Μπορείτε να εξαρτηθείτε από τα προϊόντα μας για την ανωτερότητα, την αξιοπιστία και τη διάρκεια.


 

Ιστορία

Το 2009, ο ηγέτης καθιερώθηκε στο HK από Ms.Pamela, το οποίο είναι ο ιδρυτής και ο διευθυντής του ηγέτη μέχρι τώρα

 

Το 2012, κινημένη ηγέτης έδρα προς Dongguan

 

Το 2014, η Ε&Α ηγετών καθιερώθηκε

 

Το 2017, η ακρίβεια μικροϋπολογιστών καθιερώνεται στην κωμόπολη Daojiao πόλεων Huake

 

Το 2018, το μεγάλο ταξιδιού πολυ σύστημα Insight800 measurig αισθητήρων τηλεοπτικό απελευθερώθηκε

 

Το 2019, η στιγμιαία μετρώντας μηχανή αναπτύχθηκε

 

Το 2020, το τηλεοπτικό μετρώντας σύστημα σειράς Checkmaster1500 απελευθερώθηκε

Υπηρεσία

Ποιοτικό σύστημα

1. Καθιερώστε το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης βασισμένο σε ISO9001, βελτιώστε την ποιοτική επιθεώρηση, και εξασφαλίστε ότι όλη τελειωμένη - τα προϊόντα είναι κατάλληλα.

2. Όλες οι μηχανές είναι με την πιστοποίηση CE

3. Όλες οι μηχανές συγκεντρώνονται με τη γραμμική ακρίβεια, έτσι ώστε η ακρίβεια οργάνων εγγυάται από τη συνέλευση και τη ρύθμιση υλικού στο μέγιστο βαθμό.

4. Η επιχείρησή μας παρέχει τις επαγγελματικές και πλήρεις λύσεις μέτρησης για πολλές μεγάλες και μέσου μεγέθους επιχειρήσεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, όπως Foxconn, BOE, το εργοστάσιο βουλωμάτων σπινθήρων φανών Xiang, το εργοστάσιο εργαλειομηχανών Shenyang, κ.λπ., και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών!

5. Η επαγγελματική τεχνική ομάδα υπηρεσιών μας εξοικειώνεται με την αρχή, τη δομή, τη συνέλευση, και τη διόρθωση λογισμικού του οργάνου, ελευθερώνοντας τους πελάτες από τις ανησυχίες!

 

Υπηρεσίες μεταπώλησης

1. Ελεύθερη επαγγελματική κατάρτιση λειτουργίας

2. Εξουσιοδότηση: 18 μήνες αντί 12 μηνών.

3. Τακτικά η βελτίωση του λογισμικού είναι διαθέσιμη ελεύθερη.

4. Συντήρηση διάρκειας ζωής

Η ομάδα μας

Κίνα Leader Precision Instrument Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Leader Precision Instrument Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1Κίνα Leader Precision Instrument Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2Κίνα Leader Precision Instrument Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 3Κίνα Leader Precision Instrument Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 4